E-post:  uthyrning@sanktolof.org

Vi erbjuder

• Plats för 42 st personer sovande i golvförläggning fördelat på 2 större rum
  • Bord och stolar att ta fram efter behov
  • Kök med full utrustning (ej storköksutrustat) med spis,kyl, frys, diskmaskin, kaffebryggare, micro.
  • I lokalen finns två toaletter varav den ena med dusch
  • Bilparkering för 15 bilar, ej husvagn eller husbil

Villkor

Vid uthyrning tillämpas följande regler:

S:t Olofs scoutgård på Tunby hyrs ut:

• till grupper berättigade till kommunalt, landstings- och/eller statligt bidrag
  • till scoutkårens egna ledare och scouter
  • till scoutkårens funktionärer
  • till scoutföräldrar med familjer
  • till privatpersoner som för scoutkårens medlemmar är kända.

S:t Olofs scoutgård på Tunby hyrs ej ut:

• till grupper eller personer som förtigit sin rätta identitet eller avsikt
  • till rasistiska organisationer eller organisationer som ej åtnjuter kommunalt, landstings- och/eller statligt bidrag
  • till grupper vars verksamhet inte är förenlig med demokratiska principer.

I S:t Olofs scoutgård på Tunby samt vindskyddet får inte starkare drycker än lättöl förtäras.

I S:t Olofs scoutgård på Tunby är det förbjudet att ha jordnötter.

S:t Olofs scoutkår förbehåller sig rätten att avhysa hyresgäster som ej motsvarar beslutade krav.

S:t Olofs scoutkår har rätt att begära legitimation av okända hyresgäster och att anteckna namn och födelsenummer som säkerhet.

Det skall även klart framgå varför man vill hyra lokalen när man gör bokningsförfrågan.

• 1500 SEK för de första dygnet, därefter 1000 SEK för följande dygn.
  • Avgiften ska betalas mot faktura, som skickas ut via mail, senast 30 kalenderdagar före ankomst.
  • Det går att preliminär boka ett datum, dock måste en sådan bokning bekräftas minst en månad innan aktuellt datum.
  • Vid avbokning mindre än en månad från aktuellt datum, returneras EJ hela avgiften.
  • Ingen skillnad på priset vad gäller gruppstorlek.