Hur blir jag eller mitt barn medlem?

Många scouter och vuxna börjar på hösten i samband med terminsstarten, men det går också bra att i mån av plats börja när som helt under terminerna.

Scoutkårens verksamhet är indelad i ett antal åldersgrupper och avdelningar. Scouterna har möten en gång i veckan plus utfärder, hajker och övernattningar på helger. På sommaren arrangeras veckolånga läger.

Under avdelningarnas program finns namn och telefonnummer till avdelningsledarna.
Till avdelningarna

Medlemsavgiftern betalas halvårsvis till Scoutförbundet på ett inbetalningskort som förbundet skickar ut.
Till information om medlemsavgiften

Lång kö till Familjescout

Just nu, inför ht 2018 är det kö till Familjescout för att få börja. Väljer du att ställa dig ditt barn på denna kölista kan man räkna med att få vänta mer än ett år innan man blir erbjuden plats.

Mer om kölistan kan du läsa om här