Olofs Brasa

Mötestid: Torsdagar 18:30 – 20:30

Som utmanare är du mellan 15-18 år och i Scouterna ställs du inför större uppgifter i ett allt tydligare internationellt sammanhang. I utmanarscouterna får alla ta stort ansvar samtidigt som det är okej att bara få vara. Du får möjlighet att prova på avancerat friluftsliv och att engagera dig djupt i samhällsfrågor.

Som Utmanarscout har du möjlighet att delta flera nationella friluftsarrangemang som kanothajk, långseglingar, flottfärder och fjällvandringar där man lär känna scouter från hela landet. Det finns även ett antal internationella arrangemang och möjligheterna att resa utomlands är stora.

Flera av Utmanarscouterna är även med i Ledarteamen för de yngre scouterna.

Utmanarscouternas ledord: Engagemang, Reflektera, Nätverk, Internationellt, Gemenskap

Terminsprogram:

Vi är ofta ute – ha kläder efter väder!
Ring om du inte kan komma till mötet.

Augusti

v35 Terminsstart – Mer info kommer

21/9 100% Scout – mer info

3 Arbetsdag på Scoutgården – mer info kommer

11  Städdag på Scoutgården, gäller Tisdags- och Torsdagsgrupper – mer info kommer
16-17 Höstläger – mer info
 22 Kårstämma – mer info

27  Novembernatta – mer info kommer

6 Öppet julhus mer info kommer

Terminsprogram för nedladdning, använd länken nedan.

Olofs Brasa