Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Spårarna Övernattning – ”Fångarna på tunby”

20 mars 18:30 - 21:30

Hajk-Läger
Spårare

Med anledning av rådande virussituation har vi valt att planera om helgens övernattning för Insekterna och Smygarna. Istället för övernattning på scoutgården kommer vi att hålla en kvällsaktivitet på fredag den 20 mars.
Vi samlas enligt utsatt tid kl 18:30 på scoutgården. Vi kommer att genomföra stationsövningar på och runt scoutgården, sedan avslutar vi med korvgrillning utomhus. Vi räknar med att vara färdiga ca kl 21:00. Som vanligt ska scouterna vara klädda för att kunna vara utomhus.

Eftersom vi nu ändrat förutsättningarna för deltagandet förlänger vi anmälningstiden för arrangemanget till och med onsdag kväll. Vid önskemål om deltagande svara då på detta med vändande e-post. Vår målsättning är också att försöka betala tillbaka anmälningsavgiften till de som har betalat och bekosta detta via vår avdelningskassa.

Observera att vi samtidigt vill lämna förbehåll för ytterligare ändringar i programmet om myndigheters rekommendationer innebär utökade försiktighetsåtgärder. Annars är vår uppmaning som överallt annars att hålla sig hemma vi eventuella sjukdomssymptom och sörja för en god handhygien.

Har ni som föräldrar frågor eller tankar kring genomförandet av hajken eller föreslaget upplägg är ni välkomna att kontakta oss.

Ledarna på Insekterna och Smygarna

Välkommen till övernattning med avd. Insekterna och Smygarna

Nu är det dags att lösa uppdrag och samla nycklar med spårarscouterna på Tunby. Vi startar fredagen den 20/3 kl. 18.15 och avslutar lördagen den 21/3 kl. 10.30.

Se till att du har ätit middag/kvällsmat innan du kommer till Tunby så att vi kan köra igång direkt. Under kvällen serveras kvällsfika.

Kostnad för övernattningen är 60 kronor som betalas in på kårens bankgirokonto 5257-0371.
Ange barnets namn, avdelning (Insekterna eller Smygarna) och ”Fångarna” när du gör inbetalningen.

Anmälan görs senast söndagen den 15/3 via hemsidan: https://stolof.scout.se/for-scouter/hajkanmalan/
Vid anmälan behöver vi veta barnets namn, ev allergier och få ett telefonnummer till en vuxen som är tillgänglig under övernattningen.

För att vi ska kunna genomföra övernattningen behöver vi hjälpa av några föräldrar, främst under fredagskvällen men även på lördag morgon.

Hör av dig till Ulf Brising, 073-412 63 67, om du har frågor om övernattningen.