På grund av det stora intresse att få börja i scouterna, så är några av våra avdelningar fyllda och kan för stunden inte ta in fler barn.

På vår Äventyrare-avdelning, Skogsfåglarna (onsdagar för 12-14 åringar), på våra Spårare avdelningar, Insekterna och Smygarna (mån- och tisdagar för 8-9 åringar) samt båda Familjescout avdelningarna, Magna och Parum, (söndagar för 3-7 åringar) är avdelningarna fulla och vi har barn som så står på kö och vill börja på scouterna.

Vill du börja i Scouterna så anmäl gärna ditt intresse om att få börja i Scouterna, så hör vi av oss till dig samt informerar om hur läget är med ev. väntelista

Hör av dig till vår ordförande Bea Sundman om du har frågor, vill hjälpa till eller har andra funderingar, 070-228 72 20.